ÁJLÁVJÚ a Kvártélyházban

Újabb románcok bontakoznak ki ezúttal kizárólag dalban elbeszélve a Kvártélyházban. Július 28-án mutatják be Jimmy Roberts – Joe Dipietro: „ ÁJLÁVJU- Te édes, de jó vagy, légy más” című musical-revüjét.

Divatos, könnyed darab a színen

A szerelemes állapot szakaszaival járó szituációk sokságát mozaikszerűen villantja majd fel Támadi Anita, D. Varga Ádám, illetve Dura Veronika és Szentgyörgyi Dániel színművészek alkotta páros. Az utóbbi művész éppen az olvasópróba előtti napon lett diplomássá, de a zalaegerszegi közönség találkozhatott már vele a Pál utcai fiúk, illetve a Kőműves Kelemen előadásokban. Ezúttal új színt hoz majd az évszaknak megfelelő könnyedebb, szerelmi jelenetekben.

Nemcsak zenészként vesznek részt a zenészek a darabban, így Zumbók-Jakobovics Nikoletta, Salamon Attila és Máriás Zsolt, kisebb szerepük is lesz majd. Újszerű lesz a hangszerelés szintén Máriás Zsoltnak köszönhetően, a koreográfiát Kósa Ruben dolgozza ki, a jelenleg még képlékeny jelmezek pedig Szőke Júlianna munkái. 

A musical színre vitelét két éve dédelgeti Tompagábor Kornél rendező, és most elérkezett az idő. Legalábbis az olvasópróba ideje, a dalokat közel egy hónapja gyakorolják már a szereplők Berkes Dániel közreműködésével. 

– Divatos most ez a darab, nem véletlenül tűzik a színházak a műsorukra. Viszont mindenki máshogy fogja meg, más alapállásból, ahogy a színészeknek is van egy saját alapállásuk ezekhez a szituációkhoz – mondta többek között a rendező, biztosítva a nézőket az újdonság varázsáról. 

A zenés darabot kilenc alkalommal mutatják majd be a nyár második felében a Kvártélyház színpadán.