Rólunk

2007-ben Zalaegerszeg belvárosának rekonstrukcióját követően a városvezetés szabadtéri színházat álmodott a „Kvártélyház” felújított udvarára. A teátrum vezetésével Tompa Gábort bízták meg, aki ekkor már több mint 20 éves színházi és kulturális szervezői tapasztalattal rendelkezett.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város közgyűlése 2008 áprilisi ülésén gazdasági társaságot alapított Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. néven, melynek feladata a 2007-ben megkezdett nyári színház folytatása, valamint egyéb kulturális szervezői tevékenység a városban, a megyében.

A saját színházi előadásokon kívül – minden évben minimum egy új bemutató – a teátrum vendégelőadásokat is fogad, valamint fellépési lehetőséget biztosít a helyi művészeti együtteseknek. Teljeskörűen átveszi az EgerszegFeszt szervezését, valamint új programokkal színesíti Zalaegerszeg turisztikai kínálatát.

2008-tól a Belvárosi Szüret (később Országos Vadpörkölt és Borfesztivál – ZALAI TERÍTÉK néven nem csak új elnevezést kap, hanem erősíti a gasztrotémát, mely magába foglalja Zala természeti értékeit: a zalai erdőt, a vadat és a zalai borokat is).

A rendezvényeket szervező csapat munkáját Tompa Gábor, a Kvártélyház Kft. ügyvezetője irányítja, aki több mint harminc éves színházi gyakorlattal rendelkezik, és 1995 óta foglalkozik nagyrendezvények szervezésével. A 2007-ben alapított Kvártélyház Szabadtéri Színház igazgatója, kulturális rendezvényszervező, rendező.

Cégünk a színházi előadásokon és rendezvényszervezésen túl készít installációkat, valamint végez marketingkommunikációt és projektkommunikációt is.

#Kvártélyház #színház #szabadtéri színház #zene #tánc #nyár #előadás #fesztivál #Egerszegfeszt #Vadpörkölt #programok #rendezvény #Zala #Zalaegerszeg

#Dunántúl #Zalaegerszeg #Veszprém #Szombathely #Győr #Tatabánya #Székesfehérvár #Kaposvár #Szekszárd #Pécs #Muravidék